BAŞKAN DÜNDAR, ÇARŞAMBA “EVET” DİYOR

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi için hemşehrilerini ziyaret ederek "evet" oyu istiyor.

AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan ve partililerle birlikte mahallelere ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Dündar, “Daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye için çalışıyoruz. Çarşamba ilçemiz evet demeye hazır.” dedi.

“GÜÇLÜ BİR EVET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Şenyurt, Şeyhgüven, Kumköy ve Gökçecakmak Mahalleleri sakinleriyle bir araya gelen Başkan Dündar, “Biz 16 Nisan'a kadar, sokak sokak, mahalle mahalle hemşerilerimizle buluşmaya, kucaklaşmaya devam edeceğiz. Hedefimiz tüm mahallelerimizi ziyaret ederek, hemşehrilerimize Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde gördük ki, hemşehrilerimiz şimdiden kararını vermiş. İnşallah 16 Nisan'da yapılacak referandum da en güçlü 'evet' oyu Samsun’dan çıkacak. Bizleri her mahallede coşkuyla karşılayan bağrına basan kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

“EVET’İN NEDENİNİ ANLATIYORUZ”

17 Nisan sabahı Türkiye'nin yeni bir döneme uyanacağını söyleyen Başkan Dündar, "Rereferandum ülkemizin ve milletimizin geleceğini ilgilendiriyor. Biz, darbe ortamını oluşturan nedenlere 'hayır',  yeni bir Türkiye'ye 'evet' diyeceğiz. Türkiye'ye nefes ve mesafe aldıracak bir değişiklik olacak. Değişiklikten, halkımız ne kadar bilgi sahibi olursa, referandum sonuçlarından da o kadar 'evet' çıkacaktır. Çarşamba’nın 16 Nisan'da yapılacak referandumda da rekor kırarak güçlü bir 'evet' ile desteğini sürdüreceğine inanıyorum." diye konuştu.