BAKAN KILIÇ, ÇARŞAMBA’DA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çarşamba İlçesi’nde bir dizi toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi.

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi ilçelere ziyaretler yapan Bakan Kılıç, Çarşamba İlçesi’nde Muhtarlarla düzenlenen toplantının ardından AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ve partililerinde katıldığı toplantı ve gezilerde Bakan Kılıç inşaatları tamamlanan Çarşamba İmam Hatip Lisesi - Spor Salonu ve Çarşamba Kız Meslek Lisesini ziyaret etti. Bakan Kılıç günü, Çarşamba'mızdaki Meslek Odaları ile Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ve üyeleriyle bir araya gelerek tamamladı.

KILIÇ, “CUMHURBAŞKANIMIZ SAMSUN’DAN MUTLU AYRILDI”

Çarşamba’da halka seslenen Bakan Akif Çağatay Kılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımız dün Samsun’daydı. Hakikaten muhteşem bir miting, kucaklaşma oldu. Çarşamba’nın da gerçekten bu noktada yoğun bir şekilde birlikte Cumhurbaşkanımızı karşıladığını biliyoruz. Allah sizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sizlere teşekkürü var. Dün yaptığı ziyaretler esnasındaki o yakın ilgi ve alakadan tüm ilçelerimize ayrı ayrı teşekkürlerini iletmemizi istedi.” dedi. Bakan Kılıç, Sizlere bir de müjdem var. Bir dahaki Samsun’a gelişinde Allah’ın izniyle programa Çarşamba’yı da dahil ederek ziyaret edecek. Ona göre hazırlıklarınızı yapın.” dedi.

HALK ERDOĞAN’I SEVİYOR

Halkın Cumhurbaşkanını sevdiğini söyleyen Bakan Kılıç,  “Meydan dolmuş, taşmış arkaya doğru yola çıkmış, sokaklarda ilerleyemedik. Belediyeye 45 dakikada gittik, oradan havalimanına yolda 4-5 kere durduk. Şehrin içerisinden ayrılırken halk oylaması koordinasyon merkezimizden çıkamadık. Sahile ilerleyemiyoruz. Şimdi bu kadar kalabalık varken enteresan şeyler yazanlar var. İşte bazıları kafasını kuma gömünce görmüyorlar. Diyorlar ki; ‘oraya kaç tane öğrenci getirdiniz.’ Öncesinde çok gezdik Samsun içerisinde vatandaşlarımızı birebir davet ettik. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor. Çünkü kendinden geliyor, samimi geliyor. Dün Samsunlu olmaktan bir kez daha gurur duydum.” dedi.