TEŞEKKÜRLER ÇARŞAMBA

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde bir miting düzenleyen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Çarşamba Belediye Meydanını dolduran ilçe halkına teşekkür etti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, referandum çalışmaları kapsamında Sinop’taki programların ardından Samsun’un Çarşamba İlçesi'nde Belediye Meydanında düzenlenen mitinge katıldı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar tarafından kendisine hediye edilen Çarşamba’ya özgü yumurta topuk kösele ayakkabıyı da konuşma yaptığı aracın üstünde giydi. Çarşambalı Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil tablosunun da hediye edildiği Prof Dr. Numan Kurtulmuş, “Avrupa Türkiye’deki seçimlerini yakından takip ediyor. Önce Avusturya Dışişleri Bakanı kapıyı açtı. ‘Erdoğan ve arkadaşlarını Avrupa’da görmek istemiyoruz’ dedi. Arkasından birçoğu yürüdü. Almanya’da, Hollanda’da Fransa’da, Belçika’da aynı sesler yükseldi. Yetmedi, meydanda sizin gibi bekleyen vatandaşlarımızın üzerilerine atlarla, köpeklerle saldırarak insanlarımızı yaraladılar. Yetmedi, bizim milletvekillerimize, bakanlarımıza orada halkla buluşması için izin vermeyenler, PKK’nın miting yapmasına, ‘hayır’ mitingi yapmasına izin verdiler.” Dedi.