HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜJDESİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü ve ÇAYED (Çarşamba Yükseköğretim Kurumlanın Destekleme ve Geliştirme Derneği), 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesine ilk 10 sıradan yerleşen öğrencilerin faydalanması için burs protokolü imzaladı.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen imza törenine; Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Çarşamba Belediye Başkanı ve aynı zamanda ÇAYED'in dernek başkanı olan Hüseyin Dündar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil katıldı.

Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi’ni tercihlerde özendirici kılmak amacıyla hazırlanan burs protokolünü Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Hüseyin Dündar ile birlikte imzaladı.

Protokolün imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, bursun ÖSYM'nin tercih kılavuzunda işleneceğini belirterek, "Çarşamba Belediye Başkanımızın, Çarşamba'daki birimlerimizin kurulması ve gelişmesi hususunda destekleri ve gayretleri oldu. Eksikliklerin giderilmesinde de kendisinden gelen talepleri çok önemsiyorum. Protokol, öğrencilerimize ve üniversitemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

"İlk 10 girene 10 ay boyunca 300 TL burs"

Destekleri ve iş birliği için Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'e teşekkür eden Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da "Bursu ilk etapta 10 ay süreyle ayda 300 Türk Lirası olarak belirlediklerini kaydetti. Başkan Dündar, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi’ndeki eksikliklerin yeni yönetim tarafından hızlı bir şekilde karşılandığını ifade etti.

Burs imkânlarının çeşitlendirilerek devam edeceğinin konuşulduğu imza töreninde, ilk üçe ve ilk beşe giren öğrenciler için teşvik edici ödüller verilmesi de görüşüldü.