5. ÇARŞAMBA KİTAP FUARI BAŞLIYOR

Çarşamba Belediyesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı 2 Haziran Cuma günü saat 14:00 da Adapark’da başlıyor.

Çarşamba Belediyesi tarafından Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı bu yıl Adapark’da yapılacak. Ramazan temalı fuar, 2 Haziran Cuma günü saat 14:00 da başlayacak. Ulusal ve yerel yayın evi ile yazarların katıldığı fuarda, Türk Tasavvuf Musikisi Konseri, Ramazan Etkinlikleri ve geleneksel tiyatro gösterileri de sergilenecek.

KİTAP FUARI, ADAPARK’DA YAPILACAK”

Kitap Fuarına tüm halkı davet eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Çarşamba Kitap Fuarı, üniversite şehri olmaya aday olan Çarşamba’mızın kültürel alanda attığı önemli adımlardan biridir.” dedi. Fuara onlarca yayınevi ve yazarın katılacağını kaydeden Başkan Dündar, “Bu yıl beşincisini gerçekleştireceğimiz Çarşamba Kitap Fuarı vesilesiyle değerli fikir, bilim adamı ve hemşehrimiz Ord.Prof.Dr. Ali Fuad Başgil'i rahmetle anıyoruz. Bölgemiz de kültür ve eğitimine katkı sağlamayı değerlerimizin bize kattıklarını gelecek nesillere aktarmayı görev kabul ettiğimiz için; kitap fuarını devam ettiriyoruz. Bu yıl fuarı ilçemizin sosyal yaşam alanı olan Adapark Mevkii’nde yapacağız. Önceki yıllara nazaran daha geniş bir alana kurulan fuarımız, on gün boyunca ziyaretçilere açık olacak. Çarşambamız ve bölgemize ışık tutmaya devam edecek. 2 – 11 Haziran tarihleri arasında Gerçekleştireceğimiz kitap fuarına tüm halkımız davetlidir.” şeklinde konuştu.

SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNLERİ- RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Ulusal ve yerel yazarların katıldığı Çarşamba Kitap Fuarı, açılış akşamı saat 23:00 de hemşehrimiz Türk Tasavvuf Musikisi sanatçısı Mehmet Kemiksiz konseri ile başlayacak olup, Gazeteci Yazar Süleyman Özışık, Dursun Gürlek, Edebiyatçı Yazar Fatih Duman gibi yazarların söyleşi ve imza günleri ile devam edecek.