OLİMPİYAT MASKOTU ÇAKIR, ÇARŞAMBA'DA

23.Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın resmi maskotu Çakır, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı makamında ziyaret etti.

Deaflympics 2017 maskotu Çakır, tanıtım etkinlikleri kapsamında Çarşamba’ya geldi. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın belediye önünde karşıladığı Çakır, belediye binasını gezerek, çalışanlarla tanıştı.

VATANDAŞLARLA SOHBET EDİP, FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Ziyaretin ardından Olimpiyat maskotu Çakır ile birlikte Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ak Parti İlçe Başkanı Halit Doğan ve beraberindekiler Tarihi Çarşamba Köprüsü üzerinden geçen vatandaşlarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi. Başkan Dündar’ın vatandaşlarla tanıştırdığı Çakır, Çarşamba halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 18-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları kapsamında oynanacak futbol ve hentbol müsabakalarının bir kısmına Çarşamba Stadyumu ve Çarşambaspor Salonu ev sahipliği yapacak.