15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit mezarları ziyaret edildi.

Çarşamba Göğceli Mezarlığında bulunan şehitler, 15 Temmuz etkinleri çerçevesinde  kabri başında anıldı. Göğceli Mezarlığı içinde bulunan tarihi Göğceli Camii’nde15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okundu. Mevlidi Şerif okunmasının ardından öğle namazı kılındı ve Çarşamba Belediyesi tarafından misafirlere öğle yemeği ikram edildi.

Şehit ailelerinin de katıldığı programa, Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli ve İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ramazan Ünal ile bölge halkı da ilgi gösterdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri 16 Temmuz sabahına kadar devam edecek.