ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a engellilere verdiği destek için makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

2017-2018 yılı sezonu için yeni projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Dündar, “Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulubü olarak ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılarıyla adından söz ettiren bu kulüp, engellilerin sosyal hayata tutunması, rehabilite edilmesi ve hayatlarını mutlu bir şekilde sürdürmeleri için çalışmalar yaptı. Bu yılda dernek başkanlarımızla birlikte 2017-2018 sezonunda spor kulübümüzün başarısı için hem belediye olarak,  hem Çarşamba halkı olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yine belediye olarak cadde ve sokaklarımızı engellilere uygun standartlara getirmek , engellileri aşmak, engelsiz cadde ve sokaklar yapmak için çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.

30 Temmuzda 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatlarını başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Başkan Dündar, “Olimpiyatların düzenlenmesinde ve başarılı bir şekilde yürütülmesinde emeği geçen en üst düzeyde Gençlik ve Spor Bakanımızdan, destek olmak için gelen seyirciye, gönüllüsünden görevlisine kadar herkesi tebrik ediyorum. Çarşamba ilk defa böyle büyük bir olimpiyat organizasyonun içinde yer aldı ve milli takımımız da Çarşamba’da oynanan hentbol müsabakasında altın madalya kazandı.

"Başkan'dan Su Sporları Tesisi Müjdesi"

Önümüzdeki günlerde sporla ilgili büyük hedeflerimiz var diye konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı ile geçtiğimiz günlerde bir görüşmemiz oldu. Türkiye’deki su sporları ile ilgili müsabakaların standartlarına uygun bir şekilde düzenleneceği parkurları Türkiye Kano Federasyonu ile birlikte yapacağız ve başka branşlarda da spor faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Uçar ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kerim Deniz,  “Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a engellilere verdiği destek için teşekkür etmek ve yeni projelerimiz ile ilgili bilgi vermek için ziyaretine geldik” diye konuştu.