VALİ KAYMAK'DAN ÇARŞAMBA'YA ZİYARET

Samsun Valisi Sn. Osman Kaymak, Çarşamba Kaymakamlığı ve  Çarşamba Belediyesi'ni ziyaret etti.

Çarşamba programında ilk ziyaretini Kaymakamlığa gerçekleştiren Vali Osman Kaymak "İlk Çarşamba'yı ziyaret etmek istedik. Bu bölgeyi daha iyi tanıyacak ve projelere destek olup yeni çalışmalar yapacağız" dedi.

Vali Osman Kaymak, Kaymakamlık ziyaretinden sonra, Çarşamba belediyesine ziyarette bulundu. Vali Kaymak ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Dündar, Vali Kaymak’a Çarşamba’nın tarihi dokusuna uygun olarak yapılan projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Çarşamba Belediyesi tarafından yapılan cephe iyileştirme, asfalt yenileme, beton yol çalışmaları, kentsel dönüşüm projeleri, engelsiz yaşam merkezi, huzur evi gibi sosyal belediyecilik faaliyetleri hakkında kısa bir sunum da gerçekleştirildi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Vali Osman Kaymak’a bir tablo ve Çarşamba kitabı takdim etti. Daha sonra Vali Osman Kaymak ve beraberindeki heyet Çarşamba’da geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketinde zarar gören mahallerde incelemeler yaparak, mahalle sakinleri ile sohbet etti. DSİ tarafından yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam edeceği belirtildi.

19 Mayıs Üniversitesi Mustafa Güneşdoğdu Kampüsü’nü de ziyaret eden Vali Osman Kaymak, Çarşamba Belediyesi tarafından üniversite kampüsü ile ilgili yapılan yatırımlar hakkında Başkan Dündar’dan bilgi aldı.