Yeni Projelerimizi Birlikte Gerçekleştireceğiz

Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Çarşamba Belediyesi Cemil Şensoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kongre bir dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Gündemin okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın kongreye gönderdiği mesaj okundu.

Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanlığına yeniden Halit Doğan seçildi. Kongrede teşekkür konuşması yapan Ak Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, “İlçe kongremizin milletimize, ülkemize ve Çarşambamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“Yeni Projelerimiz Birlikte Gerçekleştireceğiz”

Ak Parti Çarşamba 6. Olağan Kongresinde bir selamlama konuşması gerçekleştiren Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar kongreye katılan protokol ve davetlilere teşekkür etti. Başkan Dündar, “Çarşambamızda Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Yeşilırmak üzerine yeni köprüler, Meslek Yüksek Okulu ve Fakülte projelerinin hayata geçirilmesi ve yükseköğretim faaliyetlerinin bir üniversiteye dönüşmesi gibi, kentsel dönüşüm çalışmaları gibi yeni projelerimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. İlçe kongremizin, teşkilatımız, partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ak Parti Çarşamba 6. Olağan Kongresinde, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ve Hasan Basri Kurt, İl Başkanı Muharrem Göksel’de birer selamlama konuşması yaparak, kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.