ÇARŞAMBA BİR HİZMETE DAHA KAVUŞUYOR

Çarşamba’da Engelliler Aktif Yaşam Merkezi projesi hayata geçiriyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Ticaret Borsası arasında kısa süre önce imzalanan protokolün ardından Çarşamba Engelliler Aktif Yaşam Merkezi inşaat çalışmaları başladı. Aktif Yaşam Merkezi Çarşamba ilçesi Adapark mevkiinde 2640 m2 alan üzerine tek katlı olarak inşa edilecek. Yer tahsisi Çarşamba Belediyesi tarafından yapılırken, merkezin inşası ise Çarşamba Ticaret Borsası ile belediye iş birliği ile tamamlanacak.

Çarşamba Engelliler Aktif Yaşam Merkezi hakkında bilgi veren Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Engelliler ve ailelerini Çarşambamızda bir hizmete daha kavuşturuyoruz. Engelliler Özel Eğitim Okulundan sonra, Engellilere gündüz bakım ve rehabilitasyon hizmeti sunacak olan Engelliler Aktif Yaşam Merkezi Projesini hayata geçiriyoruz” diye konuştu.